Om os

VORES HISTORIE

Det oprindelige Bernt Hansen Automobiler ApS blev stiftet af Bernt og Bodil Hansen i 1962 og har gennem alle årene været specialiseret i primært klassiske engelske bilmærker som Rolls-Royce, Bentley, Jaguar, Rover, Range Rover, Land Rover, Austin, Morris, MG m.m.


I efteråret 2014 valgte Bernt og Bodil at gå på pension, og værkstedet blev overtaget af Henrik Frederiksen og Jens Kjærulff. I den forbindelse skiftede navnet til Bernt Hansens Eftf. ApS, men ekspertisen og det høje faglige niveau fortsatte. Samtidig flyttede vi til større og helt nyindrettede lokaler på Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre, og råder i dag over et omkring 1.000 m2 top moderne og velindrettet specialværksted.


Værkstedet beskæftiger sig i dag - ud over de nævnte klassiske engelske bilmærker - også med amerikanerbiler samt alle øvrige eksisterende bilmærker. Såvel gamle som helt nye og moderne modeller.


Bernt Hansens Eftf. ApS er kendt for ofte at kunne løse de opgaver som andre må opgive, og vort hovedformål er at gøre kunderne glade for at eje og køre i deres ædle biler.

Vores imødekommenhed og alsidighed er stor, så du er velkommen til at kontakte os og høre hvordan vi kan hjælpe dig.