Ydelser

VORES YDELSER

RENOVERING


Bernt Hansens Eftf. ApS har mere end 60 års erfaring i renovering og vedligeholdelse af biler fra A-Z.


Værkstedet udfører renoveringsarbejde af alle typer biler og i alle størrelsesordener – både fra komplette restaureringer af biler fra ”ladefund til udstillingsobjekt” og af mindre projekter efter behov som eksempelvis renovering af motordele, læderkabine, træværk, chromdele osv.


Vi udfører så vidt muligt arbejdet på vores værksted, men vi arbejder også tæt sammen med specialiserede underleverandører, der udfører alle de sjældne gamle håndværk inden for automobiler.


Firmaet råder over et stort bibliotek af gamle tekniske manualer, el-diagrammer og special testudstyr og værktøj til især Rolls-Royce, Bentley og Jaguar, men vi kan udføre renovering af alle bilmærker.

 

ANDRE YDELSER


I forbindelse med reparationsopgaver kan vi arrangere afhentning af bilen samt transport mellem vore underleverandører, så bilen ikke lider overlast under reparation eller renovering.


Bilerne står indenfor under hele reparationsperioden.


Vi tilbyder dæk-opbevaring af vinter/sommerdæk og udfører alt i dækreparationer, herunder også opretning af fælge hos specialist.


Værkstedet er tilsluttet FORSI med eget reparationsnummer og vi reparerer skader på alle biler i samarbejde med de eksisterende forsikringsselskaber.


Vi har et stort netværk blandt bilentusiaster og indenfor bilbranchen generelt, og vi kan derfor efter aftale være behjælpelige med at formidle køb og salg af biler.

Intet job er for stort eller for lille, så kontakt os og hør hvad vi kan gøre for os.